T: (038) 720 07 30 E: info@voetenbeweging.nl
Coronavirus, zo helpen we je de komende tijd? Klik hier voor meer info

Coronavirus, zo helpen we je de komende tijd? Klik hier voor meer info

Workshop ‘Verbeter je leefstijl’ geeft je een boost voor 2019!

Workshop ‘Verbeter je leefstijl’ geeft je een boost voor 2019!
4 februari 2019 Erik Balster
Workshop ‘Verbeter je leefstijl’ geeft je een boost voor 2019!

Datum/Tijd/Spreker(s)

Datum: 04-02-2019
Tijd: 19:30 - 21:00
Spreker(s): Maike Nederveld

Waar gaat het over?

Gezond en positief het jaar in? Meer grip krijgen op je eigen vitaliteit? Kom dan op 4 februari naar de gratis workshop ‘Verbeter je Leefstijl’. Leefstijlcoach Maike Nederveld van bureau Mind-Sense-Go geeft in deze workshop inzicht in de verschillende leefstijlthema’s. Centraal staat: werken aan een gezonder eet- en beweegpatroon met het oog op een duurzame gedragsverandering. Zo verklein je de risico’s op chronische aandoeningen en vergroot je de kwaliteit van leven. Er is aandacht voor diabetes en je kunt je je vrijblijvend laten wegen én een viscerale vetmeting laten doen. Je krijgt dan inzicht in de hoeveelheid vet in je buikholte, zowel in als rond de vitale organen. Die hoeveelheid kan bepalend zijn voor de kans op hart- en vaatziekten.

Verder neemt Maike je mee in de wereld van de zogenaamde Positieve Gezondheid. Je gaat concreet aan de slag met de basis onder een gezonde levensstijl: een positieve mindset met als doel om zelf meer invloed te krijgen en te houden op je welbevinden en vitaliteit.

Vanaf 2019 wordt de gecombineerde leefstijlinterventie vergoed vanuit de basisverzekering. Dat is goed nieuws voor iedereen die graag bezig wil met zijn algehele gezondheid.

Gecombineerde leefstijlinventies passen goed in het zorg- en preventieaanbod van het Expertisecentrum Voet & Beweging. Dat is de reden dat we nu samenwerken met Leefstijlcoach Maike Nederveld.

Wil je weten hoe je meer grip kunt krijgen op je gezondheid in 2019? Kom dan op maandagavond 4 februari naar het Expertisecentrum voor een gratis workshop. Schrijf je snel in, het maximaal aantal deelnemers is 12. We starten om 19.30 uur.

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Locatie

Expertisecentrum Voet & Beweging
Ceintuurbaan 22
8024AA Zwolle


Kaart wordt geladen...