T: (038) 720 07 30 E: info@voetenbeweging.nl
Coronavirus, zo helpen we je de komende tijd? Klik hier voor meer info

Coronavirus, zo helpen we je de komende tijd? Klik hier voor meer info

Klachtenwijzer voet & beweging: de eerste stap naar meer bewegingsvrijheid

Klachtenwijzer voet & beweging: de eerste stap naar meer bewegingsvrijheid
22 oktober 2019 Erik Balster

Je voeten zijn letterlijk de basis van je lichaam. Pijn of ander ongemak aan je voet of enkel belemmert je niet alleen in je bezigheden, maar kan ook nog eens allerlei klachten op andere plekken in je bewegingsapparaat veroorzaken.
Vind met onze klachtenwijzer snel meer informatie over de oorzaken en behandeling van je voet- of enkelklacht. Of maak meteen een afspraak bij een van onze voetspecialisten.

 

Zo werkt de klachtenwijzer

Met de klachtenwijzer maken we het je makkelijk. Ga naar https://www.voetenbeweging.nl/klachtenwijzer/ klik op het plaatje en vind uitleg over je klacht. . Of zoek in de lijst op je klacht. De klachtenwijzer bevat de meest voorkomende klachten. Staat jouw klacht er niet bij? Bel ons dan op (038) 720 07 30 voor een afspraak.

 

Over voetklachten

Gedurende een leven loopt een gemiddeld mens flink wat kilometers. Iemand van tachtig heeft volgens Wikipedia ongeveer 120.000 kilometers te voet afgelegd. Dat is driemaal de aarde rond! Maar niet alleen voor het lopen zijn onze voeten belangrijk. Ook bij andere manieren van voortbewegen spelen je voeten meestal een belangrijke rol.

De zware belasting op onze voeten maakt ze ook kwetsbaar voor klachten. Meer dan de helft van de Nederlanders krijgt in zijn leven te maken met voetklachten. Of met klachten in knieën, heupen of rug die hun oorsprong in de voeten blijken te hebben.

Veel van deze klachten zijn relatief makkelijk te verhelpen. Maar dan moet je wel weten wat de oorzaak is. Helaas is die niet altijd makkelijk te vinden. De plek waar de pijn zit, is niet altijd ook de plek waar de oorzaak zit.

 

De snelste weg naar bewegingsvrijheid

Een effectieve behandeling begint met een goede diagnose. Daarom vind je bij ons een team van verschillende specialisten die zich bezighouden met voet en beweging. Zij luisteren goed naar jouw vraag en overleggen als het nodig is met andere specialisten voor ze een diagnose stellen. Vervolgens komen ze samen met jou tot een oplossing voor je probleem.

De klachtenwijzer bevat de meest voorkomende klachten. Dat maakt het je gemakkelijker om erachter te komen wat er aan de hand is en wat je kan doen. Kom je er niet uit, maak dan een afspraak bij ons Expertisecentrum.

 

Direct een afspraak maken?

 Bel ons op (038) 720 07 30, laat een bericht achter of kom gewoon langs.