T: (038) 720 07 30 E: info@voetenbeweging.nl

Loopanalyse

Loopanalyse

Uniek! Binnen een half uur je totale loop- en bewegingspatroon in beeld

Tijdens de loopanalyse onderzoeken we bewegingsuitslagen, gewrichten en spierkracht zodat je een goed inzicht krijgt in je loop- en bewegingspatroon. De analysesoftware, gekoppeld aan twee speciale camera’s, volgt elke beweging op de voet. Onze experts onderzoeken de videobeelden, kunnen bewegingen in het systeem over elkaar heen projecteren en deze vanuit verschillende hoeken waarnemen en meten. De loopanalyse vindt plaats in een trainingsruimte met drie loopbanen, bestaande uit verschillende ondergronden: beton, kunstgras en een volkunststof atletiekbaan.

Onze loopanalyse is uniek omdat onze experts naar de totale beweging kijken. Ze kunnen je op basis van de video-opnames direct vertellen wat eraan de hand is en hoe het beter kan. Binnen afzienbare tijd weet jij dus hoe je blessures kunt voorkomen, prestaties kunt verbeteren en soepeler kunt bewegen.

Tijdens de loopanalyse draag je sport- of vrijetijdsschoenen en loop en ren je op blote voeten. Draag strakke sportkleding zodat de bewegingen goed waarneembaar zijn.

De loopanalyse duurt ongeveer een half uur en kost 95 euro.

MAAK EEN AFSPRAAK