T: (038) 720 07 30 E: info@voetenbeweging.nl

ONZE MENSEN

Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum

Onze experts

Samenwerken begint met luisteren. We willen weten wat jou beweegt. Hoe ziet je leven eruit? Wat heb je nodig voor een optimaal voet- en bewegingscomfort? Hoe kunnen wij als team adequaat hierop inspelen? De kracht van onze samenwerking is dat elke specialist vanuit zijn eigen vakgebied handelt en van daaruit een bijdrage wil leveren aan een gezamenlijke oplossing voor jou als klant. We vullen elkaar aan en leren van elkaar, elke dag weer. Verder denken we niet in beperkingen maar in kansen: wat kan er allemaal wel? Niet langer problematiseren maar activeren en mobiliseren. Het resultaat is een beweging die wezenlijk beter, prettiger of minder pijnlijk is.

Mededeling:

Het Expertisecentrum Voet en Beweging blijft voorlopig geopend. Dat doen wij ook om de huisartsen en ziekenhuizen te ontlasten, zodat zij zich op andere gezondheidsproblemen kunnen focussen. Natuurlijk nemen we bij onze dienstverlening alle benodigde hygiënemaatregelen ter harte.

We vragen je wel om eerst telefonisch een afspraak te maken en niet spontaan binnen te lopen. Zo kunnen wij het aantal bezoekers in ons centrum reguleren.