T: (038) 720 07 30 E: info@voetenbeweging.nl
Coronavirus, zo helpen we je de komende tijd? Klik hier voor meer info

Coronavirus, zo helpen we je de komende tijd? Klik hier voor meer info

Onze partners

Onze partners

De zorg beter organiseren voor de klant. Hoe doe je dat? Door specialisten samen te brengen, zowel binnen als van buiten het expertisecentrum. Deze experts hebben een ding gemeen: ze zijn nieuwsgierig en willen van elkaar leren. Ze zijn bereid om over de grens van hun eigen vakgebied heen te kijken en willen kennis delen voor een optimale oplossing. Onze eigen experts werken samen met een selecte groep van externe partners. En daar zijn we trots op! Graag stellen we ze aan je voor.

Kemerink Voet & Beweging

Wij werken met een ervaren team van gespecialiseerde voet- en bewegingsdeskundigen. Onze maatproducten komen tot stand via uitgebreide analyses en zijn ontwikkeld op basis van de laatste innovaties op het gebied van techniek en gezondheid. Denk aan moderne orthopedische schoenen, semi-orthopedisch schoenen, correctie- en steunzolen en aanvullende disciplines, waaronder echografie, podotherapie en pedicurebehandeling voor mensen met een mobiliteitsbeperking. We werken samen met onze regionale zorgexperts, waaronder fysiotherapeuten, huisartsen en ziekenhuisspecialisten. Verder richten we ons op de behandeling en preventie van sportblessures.

Naar de website

Isala Beweegcentrum

De medisch specialisten binnen het Isala Beweegcentrum zijn afkomstig uit verscheidene disciplines en werken intensief samen. Daardoor ontstaat een brede kijk op uw bewegingsklacht. Door de nauwe samenwerking binnen het IBC kan uw medisch specialist ook gemakkelijk andere specialisten betrekken bij uw behandeling, binnen én buiten het IBC. Een behandeling in ons centrum geeft u dus snelle toegang tot de meest passende medisch specialist.

In het multidisciplinair behandelteam van het Isala Beweegcentrum werken de volgende specialismen nauw samen; Orthopedie, Revalidatiegeneeskunde en Sportgeneeskunde. Samen bieden zij zorg aan het bewegingsapparaat in de volle breedte: van basis- tot hooggespecialiseerde topzorg. Van prothesen tot kruisbandreconstructies in de knie, revalidatietrajecten, kinderorthopedie en complexe wervelkolomchirurgie voor rugpatiënten.

Naar de website

Voetzorg Zwolle

Medisch pedicure Carien Lemein is eigenaar van Voetzorg Zwolle. Zij biedt een totaalverzorging voor de voeten en behandelt huid- en nagelaandoeningen. Denk hierbij aan het verhelpen van kloven, nagelreparaties en het plaatsen van nagelbeugels. Ze werkt conform de laatste technieken, gebruikt de juiste materialen en een effectieve werkvolgorde, en is opgeleid om de meer complexere voet- en nagelproblematiek te behandelen. Dit zijn de specialistische handelingen aan de risicovoet, bijvoorbeeld in het geval van reuma, diabetes, spasticiteit en kanker. Ook verwaarlozing en complicaties door ouderdom zijn op te lossen. Alle behandelingen zijn gericht op preventie en pijnklachtvermindering.

Naar de website

Fysiotherapeut Zwolle

De Fysiotherapeut Zwolle is deskundig op het gebied van het houdings- en bewegingsapparaat. U bent er welkom voor advies, begeleiding en behandeling van uiteenlopende lichamelijke klachten.

Naast de algemene fysiotherapie heeft de Fysiotherapeut Zwolle een aantal specialismen, waaronder manuele therapie, sport- en golffysiotherapie, dry needling, medical taping en fysiotherapie bij chronische aandoeningen. Ook thuisbehandeling is mogelijk.

Naar de website