T: (038) 720 07 30 E: info@voetenbeweging.nl

Podotherapie Zwolle

Podotherapie

Voetspecialist met oog voor het hele lichaam

Heb je voet-, houdings- en bewegingsklachten die voortkomen uit een afwijkend functioneren van de voeten of een afwijkende stand van de voeten? Zoals hielspoor, een doorgezakte voorvoet of een ontsteking aan de voetzool? Dan ben je bij een podotherapeut aan het juiste adres.

WAT DOET EEN PODOTHERAPEUT?

Een podotherapeut is een therapeut die de vierjarige hbo-opleiding Podotherapie heeft afgerond.

Je kunt bij de podotherapeut terecht voor de behandeling van bijvoorbeeld voetwratten, nagelafwijkingen, huidaandoeningen. Ook voor voetproblemen bij diabetes, reuma of dialyse kun je terecht bij onze podotherapeut.

HIERVOOR KUN JE BIJ ONS TERECHT

Weet je niet bij welk specialisme je moet zijn: een podoloog, pedicure, medisch pedicure of podotherapeut? Bij het Expertisecentrum Voet & Beweging maken we je het makkelijk: als jij een afspraak maakt, bekijkt ons team wie jou het beste kan/kunnen helpen. We hebben namelijk allerlei voetspecialisten in huis. Waaronder een podotherapeut.

WAARVOOR KAN JE BIJ ONS TERECHT?

Zie je door de bomen het bos niet meer, omdat er zoveel verschillende voetspecialisten zijn? Leg je vraag neer bij het Expertisecentrum Voet & Beweging. Wij zorgen dat je door de juiste behandelaar(s) geholpen wordt.

Mededeling:

Het Expertisecentrum Voet en Beweging blijft voorlopig geopend. Dat doen wij ook om de huisartsen en ziekenhuizen te ontlasten, zodat zij zich op andere gezondheidsproblemen kunnen focussen. Natuurlijk nemen we bij onze dienstverlening alle benodigde hygiënemaatregelen ter harte.

We vragen je wel om eerst telefonisch een afspraak te maken en niet spontaan binnen te lopen. Zo kunnen wij het aantal bezoekers in ons centrum reguleren.