T: (038) 720 07 30 E: info@voetenbeweging.nl

Preventieprogramma’s

ONZE PREVENTIEPROGRAMMA’S

Voorkomen is beter dan genezen. We richten ons met onze preventieprogramma’s op de volgende doelgroepen:

  1. Mensen die willen voorkomen dat ze opnieuw klachten krijgen
  2. Mensen die klachten willen voorkomen die bij hun beroep of hobby veel voorkomen.

LOOPTRAINING

Doe je aan wandelen, hardlopen of een andere sport en wil je weten hoe je beweegt en hoe je klachten kunt voorkomen? Dan kan je bij ons terecht voor een individuele looptraining.

LEEFSTIJLCOACHING

Heb je overgewicht, dan kom je mogelijk in aanmerking komen voor gratis coaching in de vorm van een Gecombineerde Leefstijlinterventie. De kosten van andere vormen van leefstijlcoaching zijn meestal voor eigen rekening. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

GRATIS WORKSHOPS

Check onze agenda voor gratis workshops over het zelf voorkomen van klachten.

Maak een afspraak

Zie je door de bomen het bos niet meer, omdat er zoveel verschillende voetspecialisten zijn? Leg je vraag neer bij het Expertisecentrum Voet & Beweging. Wij zorgen dat je door de juiste behandelaar(s) geholpen wordt.

Mededeling:

Het Expertisecentrum Voet en Beweging blijft voorlopig geopend. Dat doen wij ook om de huisartsen en ziekenhuizen te ontlasten, zodat zij zich op andere gezondheidsproblemen kunnen focussen. Natuurlijk nemen we bij onze dienstverlening alle benodigde hygiënemaatregelen ter harte.

We vragen je wel om eerst telefonisch een afspraak te maken en niet spontaan binnen te lopen. Zo kunnen wij het aantal bezoekers in ons centrum reguleren.