T: (038) 720 07 30 E: info@voetenbeweging.nl
Van 20 t/m 31 juli is het Expertisecentrum Voet & Beweging gesloten

Van 20 t/m 31 juli is het Expertisecentrum Voet & Beweging gesloten

Verzekeringsvoorwaarden

ZORGVERZEKERING 2020

De zorgverzekeraars vergoeden orthopedische voorzieningen vanuit de aanvullende verzekering. De hoogte van een vergoeding verschilt per zorgverzekeraar. Om in aanmerking te komen voor een vergoeding door de aanvullende verzekering is (veelal) een verwijzing van een medisch specialist nodig. Expertisecentrum Voet & Beweging heeft contracten met alle zorgverzekeraars en declareert rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar.

DE HOOGTE VAN UW VERGOEDING

U krijgt de maximale vergoeding als u naar een leverancier gaat waarmee de zorgverzekeraar afspraken heeft gemaakt. Gaat u naar een andere leverancier dan krijgt u een lagere vergoeding. Heeft u een restitutiepolis? Dan kunt u ook naar een leverancier waarmee de zorgverzekeraar geen afspraken heeft gemaakt. U krijgt dan een marktconforme of wettelijk vastgestelde vergoeding.

CONSULT

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor een individueel consult. De kosten voor dit consult zijn voor eigen rekening en vallen buiten de vergoedingen van de zorgverzekeraar. Heeft u een vraag over uw voet- en bewegingscomfort en wilt u weten wat een consult u oplevert? Neem dan contact met ons op.